Freonen-aanwas niet te stuiten: SUSTABLE sluit aan

De Freonen fan Fossylfrij Fryslân blijven doorgroeien. SUSTABLE van Hendrik van Houten sluit zich per direct aan bij het duurzame netwerk. ‘Met SUSTABLE richt ik mij op het versnellen en faciliteren van duurzame projecten’, legt hij uit.

SUSTABLE

Van Houten vervolgt: ‘bij duurzame projecten kan gedacht worden aan alle projecten die zorgen voor een lagere CO2-impact, zoals bijvoorbeeld duurzame energie, circulaire projecten of energiebesparingsprojecten. Hierbij richt ik mij op de landbouw, MKB-bedrijven en de (chemische) industrie. Dit doe ik door in een vroeg stadium mee te denken in projecten, businesscases op te stellen, subsidiekansen te identificeren en aan te vragen, en waar mogelijk partijen met elkaar verbinden. Kortom: Making the world a better place, one connection at a time!’