Dutch Cuisine
Die mogelijke keuzes brengen we graag onder de aandacht. De verantwoorde keuzes, duurzame keuzes. Ook keuzes voor snacks buiten de frituur (bijvoorbeeld op een grill). We sluiten ons aan bij het Dutch Cuisine-concept. Een stukje richting het zijn van een ‘Snackbar van de Toekomst.’
Bij ons in de frisdrank-koelkast is bijvoorbeeld ook te kiezen voor een biologische cola van NATURFRISK. Naast de Coca Cola. En hebben we de heerlijke biologische sappen van Schulp Vruchtensappen staan. Door steeds meer te kiezen voor duurzame, streek- en biologische producten helpen we de wereld een stukje bij beetje. En wellicht zelfs een deel onze gezondheid…
Duurzamer en gezonder
Wij zijn al een paar jaar bezig om een weg te vinden binnen de duurzaamheid en gezondere keuzes. Maar ook kijkend naar wat er in het seizoen is. We hebben veel bijeenkomsten bezocht over het thema: ‘Snackbar gezonder en verantwoorder maken’. En zijn we erg geïnspireerd geraakt. Een aantal organisaties hebben voor ons in het bijzonder bijgedragen en deze bijeenkomsten georganiseerd:
– Healthy Ageing Campus Netherlands
– Meergezondejaren – HANNN
– Snackbar van de toekomst
– Freonen fan Fossylfrij Fryslân
– Dutch Cuisine
…. ontzettend bedankt!
Waarom dit bericht?
We zullen actiever worden op het gebied van de digitale media. Bereid u voor op leuke acties, meer informatie over onder andere Dutch Cuisine, heerlijke snacks uit de frituur en zelfs van de grill!
De kans is groot dat u zo nu en dan dingen kunt proeven die zelf gemaakt worden: eigen gemaakte producten, zoveel mogelijk regionaal, biologisch en in het seizoen. Bij deze stap zal Dutch Cuisine onze leidraad zijn. Deze filosofie hanteert vijf principes die gestoeld zijn op de Nederlandse culinaire identiteit. Principes die duurzaam zijn voor mens, dier en milieu en leidend zijn voor ons dagelijks handelen.
Snackbar en Iterij By It Alddjip zal online meer leven krijgen. Binnenkort meer….